Aanbevolen Diensten

 

Over Qreativ

 

Qreativ is een full-service internetbureau gevestigd in Deventer en Amsterdam met een sterke focus op webdevelopment, social media en zoekmachine optimalisatie. Onze jarenlange ervaring met webdevelopment heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijk en zoekmachine geoptimaliseerd content beheersysteem, het Q CMS.

 

Ons Q CMS maakt het mogelijk om snel en eenvoudig websites te beheren en is uitstekend voorbereid voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media. Of het nu gaat om een eenvoudige website ontwikkeling of complete internetwinkel (webshop): het Q CMS biedt de perfecte basis. U kunt gemakkelijk modules aan het Q CMS  toevoegen, met behulp van deze modules maken we uw website zoals u het voor ogen heeft. Bestaat de gewenste module niet? Dan maken we deze voor u, Qreativ levert natuurlijk ook maatwerk.

 

Qreativ is uw partner als het gaat om een website laten maken en kan door jarenlange ervaring een goedkope website voor u binnen korte termijn realiseren.

 

 

Internet en Vaktermen

 


 

Kent u de vaktermen?

 

Wij zijn nerds en daar zijn we trots op. Niet iedereen kent de termen als webdevelopment, social media en zoekmachine optimalisatie. Om die reden probeert Qreativ technische taal – om het ook voor de digibeet prettig en begrijpelijk te houden – zo veel mogelijk te vermijden. Soms kunnen we er echter niet omheen. Om die reden maken we u graag wegwijs in onze wereld en leggen enkele vaktermen eenvoudig aan u uit.

 

Hieronder de drie meest gehoorde termen die we u graag uitleggen.

 

Bekijk alle projecten

Recente opleveringen

 


 

 

Ga naar Qreativ op twitter

Qreativ twitter